>
 
  

Dingen 

die jij en wij belangrijk vinden...


normale, vanzelfsprekende zaken, maar toch even zwart op wit:

Onze escorts zijn
vrouwen
exclusief
voor vrouwen

aanwezigheid van een man is dus niet onderhandelbaar Behandel de Stoute Vrouwen met respect, redelijkheid en vriendelijkheid.

Respectloos gedrag naar de klant zal je in ons bedrijf niet tegenkomen daar wij elke vrouw in haar waarde waarderen en laten.
Andersom verwachten wij hetzelfde. Neerbuigend, onredelijk gedrag of het niet aanvaarden van onze bedrijfsregels resulteert in geen dame op bezoek.


_ Hygiëne.. is hopelijk overbodig te benoemen dat het bijzonder bepalend voor de sfeer.

De mogelijkheid tot (sexy) douchen dient aanwezig te zijn.
Onze dame behoudt zich het recht om bij reden tot twijfel te weigeren.

_Alcohol : Jaaaa, gezellig; drankje ter ontspanning....maar met mate, anders ben je de dag erna vergeten hoe lekker het was ;)

_Privacy is belangrijk. Wij doen daar alles aan om die te waarborgen voor jou, maar ook voor de dame die op bezoek komt. Wij gaan er vanuit dat je haar privacy te allen tijde respecteert en begrijpt dat ook zij niet in haar privéleven lastig gevallen wil worden.

 veiligheid:

Voor u als klant en voor onze vrouwen.

_Wil je informatie, heb je vragen, twijfels, of maak je een afspraak, als je serieus genomen wilt worden.., dan bel je niet anoniem.

_ Het aantal aanwezige personen dient vooraf vermeld te worden. Bij valse informatie gaat het feestje helaas niet door.

_Wij hebben onze eigen methodes om te veiligheid van onze vrouwen waarborgen.

_ SOA : onze vrouwen worden regelmatig getest op soa's en gebruiken natuurlijk de middelen om het te voorkomen. Dat verwachten we natuurlijk ook van jou kant : bijvoorbeeld bij menstruatie plan je de afspraak een weekje later.

De wet:

_ Wij hebben in Nederland te maken met een wet die u verbiedt om te betalen voor seksuele handelingen als u onder de 18 bent.
Wij vragen bij twijfel op lokatie om uw ID en hebben een legale mogelijkheid tot verifiëren op de echtheid van het bewijs.

_Mocht er op de date zich een situatie voordoen die is strijd is met de wet, schakelen wij, als legaal en erkend bedrijf met vergunning, direct de politie in.


betalingen:

_Vooraf betalen kan via ons rekeningnummer, of cash bij de dame zelf.
NL 41 INGB 0007193772