>
 
  Onze vrouwen houden van vrouwen...

 

...van zachte lippen, van curves, van borsten en billen.. a woman's mind. Van werkelijk alles wat jou vrouw maakt. Spannend spelen met speelse blikken en plagende opmerkingen. Ondeugende aanrakingen, erotiek in de puurste vorm,  een ervaring om nooit te vergeten...

Foto's?

Ja, die hebben we, maar die publiceren wij niet standaard op onze site. U kunt natuurlijk wel een foto van een dame opvragen bij ons.
Als vrouwen onder elkaar weten we dat er vele andere dingen meespelen dan alleen uiterlijk. Vertel ons uw wensen en voorkeuren, bijvoorbeeld kledingstijl, een dame die de leiding neemt of juist niet, lingerie smaak, sportief, vrouwelijk, probleem als een dame rookt.

*Alle foto's die, op aanvraag, gestuurd worden zijn eigendom van De Stoute Vrouw


Onze Vrouwen


Velvet:

"Lieve dame,

Ben jij op zoek naar een elegante en sensuele kompaan voor een spannende date? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wederzijds respect en plezier staan bij mij voorop. Ik ben een zelfverzekerde jonge vrouw met een rustige en vrouwelijke uitstraling. Ik kan er ontzettend van genieten om me op te dirken en jou te verleiden.

Ook als het je eerste keer ( met een vrouw ) is, hoef je bij mij niet bang te zijn. Ik stel de juiste vragen en samen verkennen we jouw verlangens.

En wie ben ik ? Ik zet me actief in voor een betere wereld, dans al vele jaren ( o.a. klassiek ballet en burlesque ) en ook de academische kringen zijn mij niet vreemd. Een geanimeerd gesprek bij een diner of avond uit zal ik dus ook zeker niet schuwen.
Ik hou van vrouwen in alle soorten en maten: masculien, feminien, vol en rank:
jij bent mooi zoals je bent.

Tot snel? Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten! XOXO Velvet"

 tatoeages: ja
piercings: ja (septum & tepelpiercings)

gemeente Amsterdam
Boekingen 6 uur van tevorenTranspersonen zijn bij Velvet ook welkom


 . . . . . . . . . . . .

NOUSHA:
"Hoi, ik ben Nousha, een half Nederlands/half Amerikaanse jonge vrouw (in de twintig). Ik werk als onderzoeker aan de universiteit, maar compenseer mijn nerdiness met een enorme lust om samen met jou spannende avonturen te beleven. Ik kan zacht en liefdevol zijn, maar ook kinky en stout...
Welke kant wil jij ontdekken?

Hi, my name is Nousha.
I'm half Dutch/half American, highly educated, and in my twenties.
I have long brown hair and an enticingly slender, feminine frame. Dancing, long hikes in nature, reading, and playing with my adorable cats are some of the things I love to do.

Perhaps because I was raised between two cultures I have different sides within me. I'm sweet and tender, caring and sincere, with nothing giving me greater joy than pleasing you.

Or do you dare to summon my darker side? Let me take you by the hand to bring you to the cusp of pain and pleasure.
Through loving domination I will allow you to express your desires to the fullest, those you have dreamed about for ages and those you didnt't even know you had.

Note that throughout any type of play I prioritize your limits and safety as well as my own.
Explore yourself with me, use me for your pleasure and your pleasure will be mine. Let me take you on an adventure!"

tattoos: no
piercings: no

gemeente Amsterdam
booking: 6 hours in advance

. . . . . . . . . . . .

Morena:

"Lieve dame,
Mijn naam is Morena. Ik ben een vrouw van 33, van Colombiaanse afkomst, vrouwelijk, met een slank figuur en flinke bos krullen.

Ben jij op zoek naar een gezellige, romantische maar ook sexy avond?
Ik vind het belangrijk om jou een ontspannen tijd te bieden waarbij ik je wil verwennen door bijvoorbeeld een massage te geven, erotisch te dansen voor je, of een sensuele tijd in bad/ onder de douche.
Is het jou eerste keer met een vrouw? Ik ga graag op ontdekkingstocht met je, naar wat jij lekker vindt, wat jouw fantasieën zijn en hoe wij die werkelijkheid kunnen maken.

Door mijn achtergrond kan ik je een luisterend oor bieden, je een vertrouwd gevoel geven en je op je gemak stellen.
Maar door mijn afkomst heb ik ook een spicy randje en doe ik alles met veel passie en tederheid.
Ik ben een elegante en vrouwelijke dame die aandacht besteedt aan haar uiterlijk en houd van vrouwen die zichzelf goed verzorgen, dus hygiëne hoog hebben staan.
Qua wensen valt alles te bespreken behalve harde (bd)sm.
Ik vind het vooral belangrijk dat jij aan het einde van onze date kan zeggen dat je genoten hebt van een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ben jij benieuwd naar op wat voor manieren ik je nog meer kan verwennen? Dan hoop ik je dat snel te kunnen laten zien.."

tatoeages: nee
piercings: nee

gemeente  Leiden
boekingen: 6 uur van tevoren
(Maandag t/m Donderdag overdag & om het weekend)

                                     . . . . . . . . . . . . . . .

Scarlett:

"Samen met jou mooie momenten creëren, om met een glimlach aan terug te denken...Waar denk je dan nu aan?
Samen dineren, samen in een warm bad of genieten van een goed glas wijn?
Of het voelen van een fijne seksuele spanning en samenzijn, binnen jouw grenzen.
Ik vind het leuk als je me verrast. Neem me mee in wat jij fijn vindt. Als je liever hebt dat ik de leiding neem, dan doe ik dat ook graag.
Ik zorg ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn en laat je genieten van dat waar je zo naar verlangt.
Je zult zien dat alles vanzelf gaat. Laten we op zoek gaan naar passie.

Ik ben een mooie, slanke, lange vrouw van 28 jaar. Bruin haar en blauwe ogen. Hoog opgeleid, kunstzinnig, gevoelig en open-minded.

kusje Scarlett"

tatoeages: nee
piercings: 1 tepel piercing

Gemeente de Meern
Boekingen: 6 uur van tevoren

                                    . . . . . . . . . . . . . . . .

YURI:


"Let us be free, at least for the time we are together, away from all the constrains and burdens on your body, mind. I admire you, for your courage to step out and seek for pleasure. I am honored to be by your side and with you together on this adventure.

I can be butch, femme, dominant, submissive, sensual, fierce, …  anything you desire me to be.  You only need to be what you want to be. What I really am, is the enthusiastic partner to help you search for and fulfill your own fantasy, which is my pleasure and fulfillment.

These are not just ads, but sincere beliefs. Our pleasure should be explored by ourselves through curiosity and creativity. That is what I do myself, I am good at shibari (Japanese rope bondage), power dynamics, nipple, anal play, breath play, impact play,  … all kinky things you can imagine I probably have tried.  If I haven’t , thank you for suggesting me a new exciting route to explore. I don’t just follow the formalities of kinky, anything that anyone finds great pleasure in would be kinky itself. For example a good conversation, an intellectual mind fuck. So probably nothing you request would be too weird or normal for me.

I am Asian, 30ish, average build, no piercing or tattoo. Whatever role you want me to play with you, I believe we can make something wonderful and unique out of it.

P.S. Yuri is Japanese for “women’s love” fictions. I am Chinese, not Japanese, but I love the experience of living and traveling through different cultures and identities, which I think you will find in me once we connect."

Tattoos: none
Piercings: none

Location Amsterdam
Booking: 6 hours in advance

                                       . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

CARO:

"Hee daar,
Ben jij op zoek naar een verleidelijke femme, butchy dyke of iets daarbuiten? Ik houd er van om met mijn gender te spelen. De ene dag ben ik vrij mannelijk voorkomend en de andere dag ben femme met kort wild haar en grote oorringen, Ik vindt het spannend wanneer jij bepaalt in welke stijl ik langskom. Het kan natuurlijk ook dat er sexy lingerie onder mijn baggy broek en nette blazer zit...

Naast mijn onderzoek aan de universiteit houd ik van een diepgaand persoonlijk gesprek. Ik ben geïnteresseerd in jouw ideeën over het leven, jezelf en de wereld. Praat graag over politiek, kunst, self-care, gender, seksualiteit en filosofie. Ik ben er om naar jouw verhaal te luisteren als jij dit met mij wilt delen.

Ik neem graag de leiding in bed, maar vind het ook spannend als jij dat doet. Teder of kinky, jij kunt aangeven wat je prettig vindt. Van een zweepje of blinddoek word ik niet verlegen. Mocht jij dit ook interessant vinden dan staat voorop dat dit met een rustige opbouw en in constante samenspraak gebeurd.
Samen met jou wil ik een intieme en sprankelende sfeer neerzetten. Wederzijdse gevoeligheid, communicatie en consent. Ik heb veel ervaring met niet-hetero intimiteit en weet wat me te doen staat als het voor jou allemaal nieuw is. Mocht je een beetje zenuwachtig zijn, dan laat ik je in een rustige en zorgeloze stemming komen. Voor mij is het het belangrijkst dat jij een geweldige date hebt en met een boost energie gaat nagenieten.

Mijn basispricipes: "all gender is drag"
en wordt niet bepaald door lichaam(sdelen). Ik sta open voor alle genders behalve cis mannen"

tatoeages: ja
piercings: ja (septum & navel)

gemeente Nijmegen
Boekingen: 6 uur van tevoren

. . . . . . . . . . . . . . .

LEA:

"Ik ben Lea, een 25-jarige, klassiek vrouwelijk type met een scherp randje. Ik ben lang, slank en heb donkerbruin haar tot op m’n schouders, volle lippen en groene ogen. De leiding nemen ligt in mijn aard, maar ik volg jou net zo lief, afhankelijk van je voorkeuren. 

 Ik stel je graag op je gemak, bouw het met genoegen rustig op, en vind het heerlijk een vrouw langzaam, diep en bewust te verwennen. In dit alles is jouw instemming en genot voor mij cruciaal: zodat ik zeker weet dat alles wat er gebeurt precies gaat zoals jij dat wilt. Mocht je angsten of onzekerheden hebben, dan werk ik daar heel graag met jou doorheen om voor jou de meest intieme en veilige ontmoeting mogelijk te maken. Mij is vaak verteld dat mijn eigen openheid er voor zorgt dat mensen zich snel en gemakkelijk open durven te stellen. Iedereen is welkom bij mij, ongeacht je onzekerheden of voorkeuren.

 Mocht je wat minder van de slow sensuality zijn; ik hou ook enorm van intense en ruwe(re) intimiteit; met dirty talk of met een wat hardere aanpak, zodat je je helemaal aan mij kunt overgeven.

 Heb je juist behoefte aan een ander soort gezelschap? Ik ben maatschappelijk en politiek betrokken, cultureel onderlegd en houd erg van uitdagende en intieme gesprekken.

 Ik hoop je gauw te ontmoeten!"

Liefs,
Lea

tatoeages: ja
piercings: ja

gemeente Utrecht
boekingen: 6 uur van tevoren

Transpersonen zijn bij Lea ook welkom

                                . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .
(tijdelijk niet beschikbaar)
Joy:

"Hallo dames,

Mijn naam is Joy, een Nederlandse dame van 47 jaar. Wat je bij mij kunt verwachten tijdens onze date is, naast passie, ook een flinke dosis humor. Ik ben lief, doortastend en een vleugje stout in één.
Kennismaken onder het genot van een lekker drankje, dat breekt het ijs en dan ga ik graag op ontdekkingsreis met jou om te kijken waar jij allemaal naar verlangt. Mijn passie en genot haal ik uit het plezieren en laten genieten van jou. Niet iedereen is gelijk of reageert hetzelfde, maar die ontdekkingsreis geeft mij de spanning en kick waar ik naar zoek.
Op hakken of op sneakers: wil jij die reis samen met mij maken?

Liefs Joy"

tatoeages: ja  
piercings: ja

gemeente Ede en Alphen aan den Rijn

Camilla:
"Dag lieve dames,
  Mijn naam is Camilla, ik ben 33 jaar en van Antilliaanse afkomst. Ik heb een strak figuur, lang zwart haar donkere ogen en een gezellige babbel.
Ik hou van kinky en ondeugend, maar ook van liefdevol. Een gezellige tijd verzekerd!
Dus ben je op zoek naar een mooie dame voor een avondje uit, of een lekkere massage..
Als je zelf een ander idee hebt is dit altijd bespreekbaar.
Dit is je kans om je te laten verwennen!
  Tot gauw,
kusjes , Camilla"

tatoeages: ja
piercings: nee
  
Gemeente Vlaardingen
Boekingen: 6 uur van tevoren