>
 
  Onze vrouwen houden van vrouwen...

 

...van zachte lippen, van curves, van borsten en billen.. a woman's mind. Van werkelijk alles wat jou vrouw maakt. Spannend spelen met speelse blikken en plagende opmerkingen. Ondeugende aanrakingen, erotiek in de puurste vorm,  een ervaring om nooit te vergeten...

Foto's?

Ja, die hebben we, maar die publiceren wij niet standaard op onze site. U kunt natuurlijk wel een foto van een dame opvragen bij ons.
Als vrouwen onder elkaar weten we dat er vele andere dingen meespelen dan alleen uiterlijk. Vertel ons uw wensen en voorkeuren, bijvoorbeeld kledingstijl, een dame die de leiding neemt of juist niet, lingerie smaak, sportief, vrouwelijk, probleem als een dame rookt.

*Alle foto's die, op aanvraag, gestuurd worden zijn eigendom van De Stoute Vrouw


Onze Vrouwen


Velvet:

"Lieve dame,

Ben jij op zoek naar een elegante en sensuele kompaan voor een spannende date? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Wederzijds respect en plezier staan bij mij voorop. Ik ben een zelfverzekerde jonge vrouw met een rustige en vrouwelijke uitstraling. Ik kan er ontzettend van genieten om me op te dirken en jou te verleiden.

Ook als het je eerste keer ( met een vrouw ) is, hoef je bij mij niet bang te zijn. Ik stel de juiste vragen en samen verkennen we jouw verlangens.

En wie ben ik ? Ik zet me actief in voor een betere wereld, dans al vele jaren ( o.a. klassiek ballet en burlesque ) en ook de academische kringen zijn mij niet vreemd. Een geanimeerd gesprek bij een diner of avond uit zal ik dus ook zeker niet schuwen.
Ik hou van vrouwen in alle soorten en maten: masculien, feminien, vol en rank:
jij bent mooi zoals je bent.

Tot snel? Ik kijk er naar uit je te mogen ontmoeten! XOXO Velvet"

 tatoeages: ja
piercings: ja (waaronder tepelpiercings)

gemeente Amsterdam
Boekingen: 6 uur van tevoren

Transpersonen zijn bij Velvet ook welkom

. . . . . . . . . . . . . .

SOPHIA:

"Bittersweet, uncontrollable creature. A ferocious appetite for euphoria and pleasuring.
Fully lesbian, with years and many women of experience. I can turn your day, your night and your reality into one you most likely will never forget. Physically very feminine, often called gorgeous, lean, clear eyes, alluring smile, and young (25+). I'll adjust without an inch of hesitation to your desires.
Privacy is our main deal, you are and always will be in the safest and most capable hands. Together, we will create a space where all fear goes to sleep and where bliss, lust and passion awaken.
Highly educated, with the ability to make you feel content and relaxed. I will listen to your words and body and join my powers to create one of the most delicious memories in your mind. Extremely clean, very friendly, calm and open minded.
Women in my life encompass everything I most love.

Are you in?"

tattoos: small
piercings: 1

Gemeente Den Haag
Boekingen: 1 dag van tevoren


 . . . . . . . . . . . .

Gaia:

"Lieve vrouw,
Herken je dat? Je hebt zin in een vrouw, zin in avontuur, zin in leuk gezelschap, maar ja, je wilt er niet op wachten. Ben jij op zoek naar een fijne en spannende avond?
Wil je een massage? Of...?
Wil je samen met mij het avontuur aangaan?

Jij mag zijn wie je bent en ik zal je op je gemak stellen. Ook in het dagelijks leven ben ik gewend om dat te doen. Voor mij is het belangrijk dat jij geniet.
Zoek je naar iemand die vele kanten heeft?  Liefdevol en stout. Energiek en rustig. Sensueel en wellustig. Aanwezig. Maar kan ook volgen.
Een breed en goed opgeleide vrouw, betrokken en speels. Ik ben nieuwsgierig naar de spanning.
Hoe wil jij mij hebben? Vrouwelijk of zal ik mijn boots aan doen? Jij kiest. Ik ben er voor jou.
Ik ben een mix van twee culturen; caramel qua huid, ronde billen en grote borsten, een zacht en wat gespierd lichaam.
Age is just a number...ik ben een jong uitziende vrouw, die je wilt beleven; rond de 40"

Gaia

tatoeages: bescheiden
piercings: nee

gemeente  Rotterdam
boekingen 6 uur van tevoren

. . . . . . . . . . .

Emma:

Wat is de vrouw toch heerlijk. Echt alles eraan vind ik magisch. Van een specifieke geur die vraagt om in haar energie te landen, tot de zachte uitnodiging van haar huid die smeekt om aangeraakt te worden. Of juist de betoverende oogopslag van een verlegen blik tot aan een sensuele flirt, om meer....echt: prachtig is de vrouw in al haar facetten.
Ik vind het fascinerend hoe een echte verbinding tot stand komt. Een chemische onweerstaanbare aantrekking of een langzame spannende opbouw; een verbinding leggen kan ik heel goed. Het tempo wat jij nodig hebt, waar jij naar verlangt doe ik graag. Ik vind het heerlijk te verleiden en precies op het juiste moment te reageren op wat fijn is. Het is een kunst lief te hebben en speciaal te doen voelen in het moment. Volledig op te gaan in elkaar en het gevoel te delen van ultiem samen zijn.

Waarom een Stoute Vrouw? Mijn doel is het samenzijn met een vrouw te bieden, vol puurheid. Genietend van wat er is in het moment, van de zuivere sfeer en van de krachtige sensualiteit die er opbouwt.

Wie zie jij als ik bij je ben? Mijn huid is licht getint en heel zacht. Mijn lange bos donkere haren zijn opvallend. Volle lippen, een mooie witte glimlach, grote ogen en lichte sproetjes rond de neus. Een afkomst die niet helemaal thuis te brengen is en toch echt Nederlandse roots. Met mijn 37 jaar en ondernemende achtergrond kun je mij geen meisje meer noemen. Elegant in uitstraling en "vibe" all over, intens sensueel qua bewegingen. Intiem ben ik graag zowel intellectueel als seksueel. Mijn humor is waar velen van genieten (onder wie ikzelf) . Ik ben atletisch maar curvy en hou van smooth.
Als je het lief vraagt mag je voelen...

Emma

tatoeages: 1 kleine
piercings: nee

gemeente Rotterdam
boekingen 6 uur van tevoren ,
boekingen: 2 uur of meer

. . . . . . . . . . .

NOUSHA:

"Hi, my name is Nousha.
I'm half Dutch/half American, highly educated, and in my twenties.
I have long brown hair and an enticingly slender, feminine frame. Dancing, long hikes in nature, reading, and playing with my adorable cats are some of the things I love to do.

Perhaps because I was raised between two cultures I have different sides within me. I'm sweet and tender, caring and sincere, with nothing giving me greater joy than pleasing you.

Or do you dare to summon my darker side? Let me take you by the hand to bring you to the cusp of pain and pleasure.
Through loving domination I will allow you to express your desires to the fullest, those you have dreamed about for ages and those you didnt't even know you had.

Note that throughout any type of play I prioritize your limits and safety as well as my own.
Explore yourself with me, use me for your pleasure and your pleasure will be mine. Let me take you on an adventure!

Hoi, ik ben Nousha, een half Nederlands/half Amerikaanse jonge vrouw (in de twintig). Ik werk als onderzoeker aan de universiteit, maar compenseer mijn nerdiness met een enorme lust om samen met jou spannende avonturen te beleven. Ik kan zacht en liefdevol zijn, maar ook kinky en stout...
Welke kant wil jij ontdekken?"


tattoos: no
piercings: no

gemeente Amsterdam
booking 6 hours in advance

. . . . . . . . . . . .

Morena:

"Lieve dame,
Mijn naam is Morena. Ik ben een vrouw van 33, van Colombiaanse afkomst, vrouwelijk, met een slank figuur en flinke bos krullen.

Ben jij op zoek naar een gezellige, romantische maar ook sexy avond?
Ik vind het belangrijk om jou een ontspannen tijd te bieden waarbij ik je wil verwennen door bijvoorbeeld een massage te geven, erotisch te dansen voor je, of een sensuele tijd in bad/ onder de douche.
Is het jou eerste keer met een vrouw? Ik ga graag op ontdekkingstocht met je, naar wat jij lekker vindt, wat jouw fantasieën zijn en hoe wij die werkelijkheid kunnen maken.

Door mijn achtergrond kan ik je een luisterend oor bieden, je een vertrouwd gevoel geven en je op je gemak stellen.
Maar door mijn afkomst heb ik ook een spicy randje en doe ik alles met veel passie en tederheid.
Ik ben een elegante en vrouwelijke dame die aandacht besteedt aan haar uiterlijk en houd van vrouwen die zichzelf goed verzorgen, dus hygiëne hoog hebben staan.
Qua wensen valt alles te bespreken behalve harde (bd)sm.
Ik vind het vooral belangrijk dat jij aan het einde van onze date kan zeggen dat je genoten hebt van een ervaring die je niet snel zult vergeten.

Ben jij benieuwd naar op wat voor manieren ik je nog meer kan verwennen? Dan hoop ik je dat snel te kunnen laten zien.."

tattoeages: nee
piercings: nee

gemeente  Leiden
boekingen  6 uur van tevoren
(Maandag t/m Donderdag overdag & om het weekend)

                                     . . . . . . . . . . . . . . .

Scarlett:

"Samen met jou mooie momenten creëren, om met een glimlach aan terug te denken...Waar denk je dan nu aan?
Samen dineren, samen in een warm bad of genieten van een goed glas wijn?
Of het voelen van een fijne seksuele spanning en samenzijn, binnen jouw grenzen.
Ik vind het leuk als je me verrast. Neem me mee in wat jij fijn vindt. Als je liever hebt dat ik de leiding neem, dan doe ik dat ook graag.
Ik zorg ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn en laat je genieten van dat waar je zo naar verlangt.
Je zult zien dat alles vanzelf gaat. Laten we op zoek gaan naar passie.

Ik ben een mooie, slanke, lange vrouw van 28 jaar. Bruin haar en blauwe ogen. Hoog opgeleid, kunstzinnig, gevoelig en open-minded.

kusje Scarlett"

tattoeages: nee
piercings: 1 tepel piercing

Gemeente de Meern
Boekingen 6 uur van tevoren

                                    . . . . . . . . . . . . . . . .Joy: (tijdelijk niet beschikbaar)

"Hallo dames,

Mijn naam is Joy, een Nederlandse dame van 47 jaar. Wat je bij mij kunt verwachten tijdens onze date is, naast passie, ook een flinke dosis humor. Ik ben lief, doortastend en een vleugje stout in één.
Kennismaken onder het genot van een lekker drankje, dat breekt het ijs en dan ga ik graag op ontdekkingsreis met jou om te kijken waar jij allemaal naar verlangt. Mijn passie en genot haal ik uit het plezieren en laten genieten van jou. Niet iedereen is gelijk of reageert hetzelfde, maar die ontdekkingsreis geeft mij de spanning en kick waar ik naar zoek.
Op hakken of op sneakers: wil jij die reis samen met mij maken?

Liefs Joy"

tatoeages: ja  
piercings: ja

gemeente Ede en Alphen aan den Rijn