Zaken die jij en wij belangrijk vinden...


normale, vanzelfsprekende dingen, maar toch even zwart op wit:


Onze diensten zijn
exclusief
voor vrouwen

aanwezigheid van een man is dus echt niet!
onderhandelbaar

Behandel de Stoute Vrouwen met respect, met redelijkheid en vriendelijkheid.

- Respectloos gedrag naar de klant zal je in ons bedrijf niet tegenkomen daar wij elke vrouw in haar waarde waarderen en laten.
Andersom verwachten wij hetzelfde. Neerbuigend, onredelijk gedrag, het niet aanvaarden van onze bedrijfsregels resulteert in geen dame (meer) op bezoek.


- Hygiëne: het is hopelijk overbodig te benoemen dat het bijzonder bepalend voor de sfeer.


De mogelijkheid tot douchen dient aanwezig te zijn.
Onze dame behoudt zich het recht om bij reden tot twijfel te weigeren.


- Alcohol: Ja, gezellig; drankje ter ontspanning....maar met mate, anders ben je de dag erna vergeten hoe heerlijk het was ;). Buiten dat, kun je geen consent geven als je teveel onder invloed bent.


- Privacy en discretie zijn belangrijk. Wij doen daar alles aan om die te waarborgen voor jou, maar ook voor de dame die op bezoek komt. Wij gaan er vanuit dat je haar privacy te allen tijde respecteert en begrijpt dat ook zij niet in haar privéleven lastig gevallen wil worden. Jij wordt dat ook niet.


- Trans vrouwen; pre-op status graag even vermelden bij het boeken.


 veiligheid:


Voor jou als klant en voor onze vrouwen.


- Wil je informatie, heb je vragen, twijfels, of maak je een afspraak, als je serieus genomen wilt worden.., dan bel je niet anoniem. Ik neem niet op.


- Het aantal aanwezige personen dient vooraf vermeld te worden. Blijkt bij aankomst vals opgegeven informatie dan gaat het feestje helaas niet door.


- We hebben onze eigen methoden om te veiligheid van onze vrouwen waarborgen.


- SOA : onze vrouwen testen regelmatig op soa's en hebben condooms (voor de speeltjes) en beflapjes altijd bij zich. Voel je niet opgelaten er naar te vragen. De kans op een SOA is bij vrouw/vrouw contact anders dan bij man/vrouw contact. Desalniettemin brengt leven en dus ook intimiteit nou eenmaal risico's met zich mee. Wees je daarvan bewust. Geldt voor beide partijen; dat je bij twijfel je verantwoordelijkheid neemt of bijvoorbeeld bij menstruatie plan je de afspraak een weekje later.


De wet:


- We hebben in Nederland te maken met een wet die u verbiedt om te betalen voor seksuele handelingen als u onder de 18 bent.
Wij vragen bij twijfel op lokatie om uw ID en hebben een legale mogelijkheid tot verifiëren op de echtheid van het bewijs.
-Mocht er op de date zich een situatie voordoen die is strijd is met de wet, schakelen wij, als legaal en erkend bedrijf met vergunning, direct de politie in.


Toestemming:


Je zou zeggen onnodig om te melden, maar:


De service van een escort boeken betekent niet carte blanche op haar lichaam en/of geest.


De dames van de Stoute Vrouw zijn zich te allen tijde persoonlijk en professioneel bewust van prioriteit nr 1 tijdens een date: consent (toestemming).
Over toestemming zal ze altijd communiceren bij aanvang en eventueel ook tijdens een date.
Wederzijds consent is iets waar alle partijen zich over moeten uitspreken.
Dat betekent dat je snapt dat de Stoute Vrouw die bij jou op bezoek komt een mens is.
Ook de dame heeft grenzen. Vraag ernaar. Respecteer ze.
De dames/DSV  hebben het recht om een vervolg-date te weigeren.


Nooit:
Nooit zal iemand van de Stoute Vrouw, of namens de Stoute Vrouw, uit zich zelf en/of uit het niets, contact met je zoeken. Contact is er alleen als jij dat start.


Niet chique:


Afdingen. Doe het niet. Zinloos. Lever jij aan het eind van de maand salaris in? Nee toch..


Een date boeken doe je geheel vrijwillig. Je wordt geen enkel moment gepushed, overgehaald, omgepraat of iets dergelijks. Klagen tegen de dame dat je het duur vindt is voor de dame erg vervelend en uitermate respectloos.


Dames hun schema laten checken/omgooien, doen alsof je serieus bent, plannen maken voor een potentiële date en dan niets meer van je laten horen; wordt niet gewaardeerd.Als je niet fatsoenlijk afzegt wordt is er in de toekomst geen boeking meer mogelijk.

De dame je privé nummer geven in hoop op privé contact of een lagere prijs? Dan kun je niet meer boeken. 
Het is opdringerig naar de dame en respectloos naar mij.


Betalingen:


_Vooraf betalen kan via ons rekeningnummer, of cash bij de dame zelf.
NL 41 INGB 0007193772

Een extraatje voor de dame? Is fijn en lief en is natuurlijk voor de dame zelf.Privacy verklaring de Stoute Vrouw


Op deze site vindt u geen reclame van derden, en worden geen gegevens verstrekt aan derden en blijft uw bezoek volledig anoniem. U krijgt geen persoonlijk gerichte reclames na bezoek op deze site.
De Stoute Vrouw maakt gebruik van Google Analytics om bij te houden hoe gebruikers de website gebruiken maar deze gegevens worden anoniem verzameld.


Persoonlijke gegevens


De Stoute Vrouw neemt de bescherming van uw gegevens uiterst serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan.
De website van de Stoute Vrouw maakt gebruik van een betrouwbaar SSL Certificaat om te waarborgen dat uw persoonsgegevens niet in verkeerde handen vallen.


De Stoute Vrouw verwerkt uw persoonsgegevens om telefonisch contact met u op te kunnen nemen en/of om u schriftelijk (per e-mail)  als u daar om verzoekt. U wordt niet benaderd zonder contact verzoek. 

De Stoute Vrouw bewaart de persoonsgegevens die door u zelf verstrekt zijn, niet langer dan nodig wordt geacht om de doelen te realiseren, waarvoor uw gegevens worden verzameld.


Gegevens als naam, telefoonnummer, email-adres, adres kunnen na beëindiging van contact en/of na verlies van relevantie kunnren worden verwijderd tenzij
-u aangeeft akkoord te gaan in het bestand te blijven ivm praktische overweging (terugkerende klanten)
-er sprake is van oplichting, bedreiging, stalking, (verbaal) geweld, faken.


U kunt vragen om verwijdering van uw gegevens.


De Stoute vrouw verstrekt uw persoonsgegevens alléén aan iemand binnen het bedrijf indien dit nodig is voor de uitvoering van een overeenkomst met u, of om te voldoen aan een wettelijke vordering/verplichting.