Onze vrouwen houden van vrouwen...


 ...dus van jouw zachte lippen, jouw curves, jouw borsten en billen, jouw geur, jouw glimlach...and especially your mind.
Van werkelijk alles wat jou vrouw maakt. Spannend spelen met speelse blikken en plagende opmerkingen.
Ondeugende aanrakingen, erotiek in de puurste vorm, een ervaring om nooit te vergeten...
Vrouwen die uit eigen ervaring weten dat de dynamiek en benadering bij vrouwen onder elkaar nou eenmaal anders is.


Foto's?


Ja, die zijn er,
maar niet standaard op de site.
Gewoonweg omdat niet elke vrouw vooraf een foto wil zien. Jij wel? Ook helemaal goed; je kunt een foto van een elke dame opvragen.
Als vrouwen onder elkaar weten we dat er vele andere dingen meespelen dan alleen uiterlijk. Vertel me je wensen en voorkeuren, bijvoorbeeld of je van heel vrouwelijk houdt, of juist wat stoerder, een bepaalde kledingstijl, een dame die de leiding neemt of juist niet, lingerie smaak, sportief, vrouwelijk, probleem als een dame rookt, hou je van kinky, schroom niet. Wat het ook is, voel je vrij om het te vragen.


Geen dame in jouw buurt? Geen probleem; alle dames bezoeken je overal in Nederland.


Na 17:00 uur geen boekingen meer voor diezelfde dag ivm de zelf gekozen voorbereidingstijd van de dames.

*Alle foto's die, op aanvraag gestuurd worden en de teksten op de site zijn eigendom van De Stoute Vrouw.

Onze Dames

SCARLETT (tijdelijk niet beschikbaar)


"Samen met jou mooie momenten creëren, om met een glimlach aan terug te denken...Waar denk je dan nu aan?
Samen dineren, samen in een warm bad of genieten van een goed glas wijn?
Of het voelen van een fijne seksuele spanning en samenzijn, binnen jouw grenzen.
Ik vind het leuk als je me verrast. Neem me mee in wat jij fijn vindt. Als je liever hebt dat ik de leiding neem, dan doe ik dat ook graag.
Ik zorg ervoor dat je volledig jezelf kunt zijn en laat je genieten van dat waar je zo naar verlangt.
Je zult zien dat alles vanzelf gaat. Laten we op zoek gaan naar passie.


Ik ben een mooie, slanke, lange vrouw van begin 30.
Bruin haar en blauwe ogen. Hoog opgeleid, kunstzinnig, gevoelig en open-minded.


kusje Scarlett"


Tatoeages: nee
Piercings: 1 tepel piercing
Boekingen: 6 uur van tevoren,
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Utrecht

NIKKI (ook bdsm)


“Hoe zou het zijn om je fantasieën werkelijkheid te laten worden?


Graag neem ik je mee in nieuwe ervaringen. Ik laat je kanten van jezelf ontdekken die je nog niet eerder kende. Mijn volledige aandacht

“Hoe zou het zijn om je fantasieën werkelijkheid te laten worden?
Graag neem ik je mee in nieuwe ervaringen. Ik laat je kanten van jezelf ontdekken die je nog niet eerder kende. Mijn volledige aandacht is bij jou.
Of het nu je eerste keer is of je honderdste keer. Bij mij kan je zijn wie je bent. Ik geniet van het maken van nieuwe connecties, ben geïnteresseerd en creatief en ik gebruik mijn creativiteit graag om in te spelen op jouw intieme en seksuele verlangens.
Het maken van contact, waarmaken van jouw fantasieën en hierbij luisteren naar jouw grenzen zijn hierbij voor mij belangrijk.
Het ervaren van bdsm is bij mij ook mogelijk, in jouw tempo. Het gebruik van speeltjes en verschillende soorten scènes horen hierbij tot de mogelijkheden. Laat mij je leiden en we maken er een mooi spel van.
Ik ben begin 40, half Spaans, universitair opgeleid en heb een passie voor kunst en yoga.
Tevens ben ik non-binair transgender, heb top surgery gehad en gebruik hormonen (testosteron) waardoor ik meer lichaamsbeharing en ook gezichtsbeharing heb.
Ik heb kort donker haar en bruine ogen en ben bezig mijn lichaam volledig te laten tatoeëren.
Mijn queer identiteit en de queer community zijn in het dagelijks leven belangrijk voor me.
Ik kijk naar je uit..."

 

Tatoeages: ja (veel)
Piercings: ja

Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


Trans personen welkom


lokatie info: reist vanaf Den Haag

BAILEY (zeer beperkt beschikbaar)


"Leuke en mooie vrouw,
Wat fijn dat je geïnteresseerd bent. Mijn naam is Bailey.

Mijn leeftijd is begin 30. Mijn huid is de kleur van zoete karamel en ik ben curvy. Houd jij ook van diepe gesprekken afgewisseld met met een lach?

Ik ben hoog opgeleid, sensueel en sta vol in het leven. Men noemt mij een goede luisteraar, empathisch en ik weet om te gaan met emoties, ook na moeilijke ervaringen.
Graag ben ik met jou taboedoorbrekend.
Een goed gesprek over wensen en grenzen kan net zo sexy zijn als de uitvoering.


Soms neem ik de leiding, maar ik vind het ook leuk als iemand de touwtjes in handen heeft. Ik switch graag tussen vrouwelijke en mannelijke energie, tussen warm en koud, tussen hard en zacht.


Ik verleid je graag met woorden en (con)sensueel zachte aanrakingen. Samen de spanning voelen en het avontuur aangaan. Zullen we samen onze sensualiteit ontdekken? Of mag ik je begeren, adoreren en verwennen?
Jij mag het zeggen..."Tatoeages: nee
Piercings: nee
Boekingen: 6 uur van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


Trans vrouwen zijn welkom


lokatie info: reist vanaf Utrecht

JANE


"Een fijne date voor jou is ook een fijne date voor mij.


Onze ontmoeting draait helemaal om jou. We doen alleen wat jij wilt, op jouw tempo, op jouw voorwaarden.
Dat betekent niet dat jij ook het initiatief moet nemen, maar dat mag natuurlijk wel.
Wat voor jou het prettigste is. Ik kan heel goed luisteren, jou zien en horen. Ik neem de tijd voor je, want mijn doel is om jou een fantastische, sensuele tijd te bezorgen. Met, of zonder dat we elkaars lijven verkennen. Wat jij wilt.
Lange stukken lopen wordt lastig , #gewrichten, langdurig zoenen niet ;)


Ik ben Jane en ik ben 40+. Ik heb donker haar en groene ogen. Overdag doe ik iets met mensenrechten, maar ik ben ook gespecialiseerd in verlies en verdriet, dus als dat een thema voor je is kun je bij mij goed terecht.
Je kunt met mij ook heel veel plezier beleven; ik hou van dollen en geniet van vrouwen en vrouwenlijven.
Het mijne is zacht, lenig en lekker rond. Ik wil graag het jouwe ontdekken dus kan niet wachten om je te ontmoeten. Laat je gauw wat van je horen?"

Tatoeages: ja
Piercings: nee
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Zwolle

VALERIE (voorlopig onbeschikbaar)


"Al ben je nog zo bekend met je eigen lichaam, met een andere vrouw is toch wel erg spannend!
Wat gaan we doen? Maken we eerst rustig kennis of trekken we gelijk de kleren van elkaars lijf? Misschien ben je wel heel nieuwsgierig, of wil je gewoon iets nieuws? Of liever een vertrouwd gesprek waar je uitgebreid je hart kunt luchten zonder bang te hoeven zijn om beoordeeld te worden?
Vandaag is het jouw dag, jij bepaalt wat er gebeurt en hoe ver we gaan. Op jouw tempo maken we je fantasieën waar.
Van rustig elkaars lichaam verkennen tot een berg speeltjes uitproberen. ( heb je je wel eens volledig overgegeven aan een heuse machine? Die kan ik discreet meenemen. Samen is dat nog veel leuker!) (Nieuwsgierig? Vraag aan Lex de mogelijkheden.)

Mijn plezier haal ik uit jouw plezier, ik hou er juist van om te teasen met blikken, woorden, aanrakingen, en je te laten smachten naar meer; ik geniet van jouw genot.

Zelf (begin 30) heb ik een rustige, stabiele persoonlijkheid.
Ik ben meestal ben ik een tikje dominant maar ik kan ook heel makkelijk onderdanig zijn als jij de leiding neemt. 

Na mijn HBO Grafisch Vormgeven heb ik me door mijn zelfstandige karakter meteen op freelance gestort waar ik met veel plezier mijn creativiteit kan uiten.


In mijn vrije tijd fotografeer ik ook graag, maak ik 3D modellen, kijk ik onder het genot van een lekker wijntje een goede film en wandel ik graag in het bos met mijn hond. Ook houd ik me zo nu en dan bezig met klussen.


Het voelt heerlijk wanneer ik onder mijn net iets stoerdere kleding een mooi sexy lingerie setje voor jou draag, dat samen met mijn lange, bruine haar nog eens extra mijn vrouwelijke vormen accentueert"

  

Tatoeages: nee
Piercings: nee
Boekingen: 24 uur van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Groningen


GIGI


"Wil je samen met mij de wereld even uitzetten en in onze eigen bubbel vertoeven?
Ik ben Gigi en ik wil graag samen met jou je plezier ontdekken. Wat verlangt je lichaam ? Wat vind je spannend om onder woorden te brengen maar merk je dat je nodig hebt? Laten we elkaars lichamen verkennen.
Ik ga graag in gesprek met jou, om te weten wat je wilt maar ook om wat je bezig houdt. Wie ben je? Waar hou je van? Wat vind je niet zo leuk?


Ik ben een charmante jonge vrouw van eind 20 met een Vlaams accent, een luisterend oor en een groot hart. Ik specialiseer me in gender en seksualiteit en ben erg gepassioneerd over deze onderwerpen. Naast het sociale aspect, geloof ik dat seksualiteit een heel belangrijk onderdeel is van iemand’s zijn. Dit is waarom ik graag met jou een nieuwe wereld wil ontdekken. Laten we samen je seksuele ik exploreren en plezier hebben. Ik schroom niet om dingen te proberen die je misschien wat spannend vindt. Heb je bijvoorbeeld wel eens een yoni massage ervaren?
Ik kan lief en zacht zijn of dominant en stout. Een date met mij wordt wegvliegen naar een droomwereld waar jij het liefst wilt zijn.

Zullen we vertrekken?"

Tatoeages: ja
Piercings: ja
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels en basis Frans


Trans personen zijn welkom

lokatie info: reist vanaf Amsterdam

AYLA


"Welkom leuke vrouw ;


Wat spannend dat je hier bent!
Ik leer je graag kennen en wil graag met jou je meest intieme verlangens ervaren, uiteraard op jouw tempo je laten genieten van de warme en sensuele aanrakingen die alleen een vrouw kan brengen.  Samen elkaar plagen en uitdagen om het vervolgens zo wild te maken als jouw hart begeert ;) Ik ben empathisch ingesteld en kan goed je grenzen aanvoelen, ook als je communiceren hierover lastig vindt.
Ik kan lief, zacht en teder zijn en naast dat ik het fijn vind om langzaam en intiem te zoenen, vind ik het ook leuk om (lichte) pijn prikkels te zien veranderen in puur genot

Mijn naam is Ayla en ik ben 30.
Ik heb lange, zwarte / turquoise krullen en hazel eyes en ben waarschijnlijk een stuk kleiner dan de meeste mensen die jij kent. Ik kleed mij graag zoals ik me voel, jong van geest! Mijn favoriete schoenen zijn Vans en Doc Martens en het meest voorkomende kledingstuk in mijn kast is een  crop top, met hier en daar een jurkje.

Ik heb een conservatief religieuze opvoeding gehad, ik snap hoe moeilijk, onveilig en eenzaam het kan voelen als je directe omgeving je geaardheid, en dus ook jouw identiteit niet accepteert. Als je het gevoel hebt te moeten kiezen tussen je meest dierbaren of jezelf, een dilemma waar velen in deze maatschappij geen omkijk naar hebben. Het kan een enorme opluchting zijn om te weten dat je niet de enige bent. Om verhalen uit te wisselen met mensen die soortgelijke ervaringen hebben gehad, dit heeft mijzelf ook enorm geholpen.
Ik heb een lange weg afgelegd om te zijn wie ik nu ben. Als jij ook worstelt met veel onbeantwoorde vragen bied ik je graag een luisterend oor. Ik heb het nodige meegemaakt, geen onderwerp is mij te gek.
In the end, it’s our experiences that shape us and we should only be proud of where they will take us today and tomorrow!

Op dit moment studeer ik ontwikkelingsstudies en zet ik mij graag in voor de rechten van vrouwen, queer mensen en andere minderheden. Naast mijn studie heb ik veel hobby's, waaronder gitaar spelen, tekenen, koken, spelen met woorden, longboarden en skateboarden.
Ben je geïnteresseerd? Ik deel mijn hobby's graag met je!

Ik wil jouw hand voelen in die van mij
Terwijl we naast elkaar liggen, op ons zij,
Verdwalen we in elkaars ogen, onze lippen smelten tegen elkaar aan,
Je voelt warmer en warmer,
Wanneer laten we ons gaan? ;)

Tatoeages : ja (veel)
Piercings : tong, neus, septum en tunnels
Talen : Nederlands, Turks, Engels
 
Alleen dmv videocall bevestigde afspraken.
Hotel dates only


lokatie info: reist vanaf Amsterdam

Miss S

Op zoek naar het profiel van miss S, voor de massages of striptease?

VOLTA


"Lieve vrouw,


Ik kan niet wachten om samen met jou een fantastische ervaring te delen. Romantisch in bad, iemand anders de leiding durven geven, of misschien wil je wel samen dansen, of samen het dessert bereiden- en dan stomend heet eindigen op de keukenvloer.


Wees vrij om jezelf te zijn! Ik geniet van jou. Of je nu houdt van spannende dirty talk, sensueel spelen, of keiharde passie, van langzaam opbouwen of elkaar direct in de armen vliegen, jouw fantasie komt onbegrensd tot leven.

Zelf ben ik een universitair opgeleide vrouw van begin twintig. Ik ben lang, slank, zonder tattoos, (eventueel) met tepelpiercings.


Lingerie en poëzie zijn mijn twee grote liefdes. Ik lees, schrijf en geniet ervan om me voor jou mooi aan te kleden. In mijn kast vind je alle stijlen kleding, en mij vind je achter de naaimachine. Als masseuse kan ik jou met heerlijke aanrakingen verwennen, samen vinden wij de sensaties waar jij naar verlangt.

Want onze date draait om jou. Om het middelpunt van de aandacht zijn, zonder angst voor oordeel. Om even lekker losgaan, de rest van de wereld buitensluiten. Hoe ver wil jij gaan, en hoe snel? Jij hebt de controle, zelfs als je mij de leiding geeft. Laat je omarmen, laat je meevoeren, wees nieuwsgierig en ontdek.


Ik wacht op jou"


Tatoeages: nee
Piercings: ja (tepel)
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Rotterdam
LYNX - per 1 januari beschikbaar met een andere service!

FENIX

"Oorspronkelijk kom ik uit een land waar Engels de moedertaal is, maar ik heb Nederlandse roots. In mijn dagelijks leven werk ik in de geestelijke gezondheidszorg met seksuele trauma's. Vanuit mijn eigen ervaring en mijn beroep merk ik dat praten niet altijd voldoende is voor het genezingsproces.
Het creëren van een veilige omgeving voor jou om je seksualiteit te helen, te verkennen en te herontdekken op een manier die goed voor je voelt, is een kracht van mij.


Fantasieën zijn zo'n prachtig en opwindend geschenk, maar kunnen beangstigend zijn bij de gedachte ze in realiteit te brengen. Geloof me als ik zeg dat je niet alleen bent in je fantasieën. Je hebt unieke behoeften en verlangens, of dit nu gaat om regressie, dominantie, gezelschap, intellect of zachte tedere aanraking.
Ik steun je om de stap te zetten om je verlangens te uiten. Vertrouw op mij dat ik veilige ruimte voor je zal creëren.


Iedereen en elk lichaam wordt gerespecteerd en gekoesterd. Of je nou tijgerstrepen (striae), gevechtswonden (littekens), love handles hebt verzameld, en ongeacht je vorm of handicap of leeftijd.

Met mijn genderfluidity word ik beschreven als een boi in the streets and a girl between the sheets  -
Ik zou graag mijn lingeriesets laten zien, of als je wilt, ik zal bh-loos zijn met boxershorts.
Ik heb kort, donkerblond haar, donkerbruine ogen, grote zachte borsten en een rondgevormd vrouwelijk lichaam. Ik ben een sensueel persoon met veel aandacht voor detail, vooral als het gaat om aanraking en het lezen van lichaamstaal.


Ik kijk ernaar uit om samen met jou op reis te gaan xx

 

Tatoeages: ja
Piercings: ja (navel)
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Utrecht

       NYX


"I told my eyes all my life to see beauty everywhere – and, let me tell you, they really do: that is my call; with Eros as fire in my soul and my hips, my whole body is eager to court you with the deeper respect: only if you please. Consent is perennial key.

And if you’re a bit afraid, there’s no need to refrain, let’s go slowly, and check on the way.

May a massage roll out our road, or maybe a warm dance wake up your dream.

Whether your desire is urban or wild, mine is wrapped around your lips, willing to follow your beat.


Nyx is my name, and I am in my early 30's. My body is slender, and my flowing locks are long and brown. My hair grows as freely, just as my heart smiles.

Out of my palms, if you feel like it, you will receive Reiki as well. From my tarot deck, if you dare, fluttering cards poised to reveal their portents.

I am a playful and queer being: I delight in toys, different roles, welcoming, and giving too. And whether you approach with implacable hunger, shy curiousity, or fun-loving confidence, I hope you remember, I’m here not to judge.

Behind the foliage of this proud femme you may find the hard contours of masculine as well, hidden from view in this binary world.I'm here, I'm gentle, I am wild; let's caress and roar for the times that rise.
Now, will you let me blow some magic on your neck, sweetheart?"


Chiedo da sempre ai miei occhi di vedere la Bellezza ovunque, ed è questo ciò che fanno: questa è la mia chiamata; l'Eros mi è fuoco, nello spirito e nelle anche, e il mio corpo, tutto, brama corteggiarti, nel più profondo Rispetto: solo se se lo desideri. Il Consenso è perenne chiave.

E se è un po' di paura quella che senti, non c'è bisogno di trattenersi, possiamo andare piano, e tastare il terreno lungo la via.

Un massaggio potrà aprirci la strada, o forse una calda danza potrà risvegliare i sogni.

Che il tuo desiderio sia urbano o selvatico, il mio è avvolto attorno alle tue labbra, determinato a seguire il tuo battito.

Nyx è il mio nome, e quasi trenta sono i miei anni. Il mio corpo è snello, e la mia fluente chioma è lunga e castana. La mia pelo cresce libera, così come libero il mio cuore sorride. Dai miei palmi, se lo vorrai, potrai ricevere il Reiki. Dal mio mazzo di tarocchi, se oserai, carte svolazzante saranno pronte a rivelare i loro portenti.Sono un'essere queer e giocoso: mi diletto con giocattoli e ruoli differenti, dando come accogliendo. E sia che il tuo approccio giunga con implacabile fame, timida curiosità, o fiducia divertita e stuzzicante, spero tu possa ricordarti che io non sono qui per giudicare.

Dietro al fogliame di questa fiera femme potrai trovare anche la durezza che contorna la mascolinità, nascosta dallo sguardo di questo mondo binario.

Sono qui. Sono gentile. Sono selvatica. Sono pronta ad accarezzarti e a ruggire, per il tempo che sarà.

Ed ora, posso sussurrare un po' di magia sul tuo collo, sweetheart?

 

Tattoos: yes
Piercings: no

Bookings: 6 hours in advance

Languages: English, Italian (native), Portuguese (brasileiro), Castilian, French (en peu rouillé)


lokatie info: reist vanaf Utrecht

BLUE


"Heyhey,

“Sensuele zachte aanraking. Ik streel je handen zachtjes terwijl we elkaar leren kennen. Langzaam bouwen we de spanning op… als je er klaar voor bent, volgen mijn handen de jouwe over je lichaam, langs de plekjes waar je mijn aanraking graag wilt voelen… mijn lippen volgen.…”
Ben je zenuwachtig? Geen zorgen. Alles komt goed. We volgen jouw tempo! Consent, vertrouwen en veiligheid zijn de basis. Vanaf daar gaan we elkaar vinden in plezier en genot ;)
Ik ben Blue, halverwege de 20er jaren. Ik heb blauwe ogen, en kort, blond haar. Ik ben slank en lang, al helemaal als ik mijn stripper hakken aan heb, meteen één van mijn passies: dansen. Ik houd van dansen, het liefst op de muziek van Tanerélle. Ik houd ervan te voelen hoe muziek en passie tot uitdrukking komen in mijn lichaam wanneer ik dans…. Wil je een sensuele striptease of een passievolle lapdance to get in the mood? Ik dans graag voor je!
Wat zijn je fantasieën? Waar droom je van? Wat wil je voelen? Wat wil je (her)ontdekken? Ik hoor het graag! Weet je geen antwoorden op deze vragen? Ook geen probleem, dan gaan we dat samen uitzoeken! Ik kan de leiding nemen en de eerste stappen zetten, of ik kan jou volgen… Jou een bijzondere tijd geven windt me op!
Ik zie er naar uit je te ontmoeten!"

-Blue


Tatoeages: ja
Piercings: ja (neus)
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels, Italiaans

lokatie info: reist vanaf Utrecht

BEAU

"Mijn naam is Beau en ik ben 24.
Ik hou van intimiteit in alle vormen, van betekenisvolle gesprekken en sensuele zoenen tot kink en BDSM.
Van nature ben ik iets meer dominant, maar dat maakt het extra leuk om af en toe de touwtjes uit handen te geven.
Jouw wensen vervullen of samen ontdekken wat jouw verlangens zijn, is waar ik het meeste van geniet.
Dat jij je daarbij op je gemak voelt is voor mij het belangrijkst, dus ik besteed veel aandacht aan hoe jij je voelt en wat jouw grenzen zijn. Bij mij is er meer dan genoeg ruimte voor lust en spanning en ik vind openheid en een gepaste dosis humor minstens net zo sexy.
Muziek speelt een belangrijke rol in mijn leven. Je zult mij nooit de deur uit zien gaan zonder mijn koptelefoon en heb voor elke gelegenheid wel een goede playlist klaar staan. Ook kan ik uren luisteren naar podcasts over bijvoorbeeld seks, gender, kink en feminisme.

Mijn masculiene uiterlijk gaat samen met een zacht, zorgzaam en geduldig karakter. Ik ben non-binair, heb top surgery gehad en gebruik hormonen (testosteron). Hierdoor weet ik hoe het is om je seksualiteit en/of genderidentiteit te ontdekken, hoe lastig, maar ook hoe mooi het kan zijn.
Hier kan ik rekening mee houden en ik kan een luisterend oor bieden. Soms is het juist fijn om gewoon jezelf te kunnen zijn zonder erover te hoeven praten of iets uit te hoeven leggen en dat kan natuurlijk ook.
Ik hoop je snel te ontmoeten!

Veel liefs"


Tatoeage: Nee
Piercing: neus
Boekingen: 1 dag van te voren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Amsterdam


LIV


"Een unieke tijd met een excentrieke lesbienne?
De meest zachte ontspannende avond die je kan bedenken, overal gemasseerd worden, met elkaar verbinden terwijl je heel je lichaam ontspant, knuffelen en strelen. Of heb je meer zin in een hete, verslindende, kleren-van-ons-af-trekkende tijd waarin we samen in een passievol moment verdwijnen en op terug zullen kijken met voldoening en een warm gevoel.
Waar je maar ook zin in hebt, I'm your woman.

Ik ben slank met rondingen, tattoos, piercings, eind twintig, fel gekleurd haar. Vrouwelijk met een stoer randje. Ik ben gezellig en heb veel vrolijke energie. Ik hou erg van lachen, zingen en dansen. En van stimulerende gesprekken over wetenschap, of gewoon over het leven, samen knus op de bank, knuffelen en kletsen.

Ik zal al je grenzen respecteren en aanvoelen wat je wel en niet wilt.
Zelf heb ik ook mijn grenzen; zoals dat ik niet van vaginale penetratie geniet. Ik heb dat ook niet nodig om een geweldig seks leven te hebben. Als jij ook vaginisme hebt ben ik de perfecte persoon om je te laten zien dat jij dat ook kan!
Ik kijk er naar uit om samen in onze eigen bubbel te verdwijnen en heerlijk te genieten en mooie herinneringen te maken"

Tatoeages: ja
Piercings: ja
Boekingen: 1 dag van te voren
Talen: Nederlands, Engels


lokatie info: reist vanaf Den Haag

LENNON


"Mijn naam is Lennon, wat ‘minnaar' betekent - een perfectere naam voor mij zou niet kunnen bestaan.
Intimiteit is een van de mooiste manieren om verbinding te maken met onszelf en met elkaar. Voor mij heeft queerness mij in staat gesteld om sensualiteit en seksualiteit te verkennen, weg van de normen van de samenleving. Wie zijn we als we onszelf toestaan authentiek te zijn?


Bij mij mag je zijn wie je bent. Al je gevoelens, al je wensen, elke kant van jezelf, is welkom. Voor jou kan ik een verleidelijk avontuur zijn, een luxueuze sensuele ervaring of een geruststellend, warm bad waar je na een zware dag in wegglijdt.
Weet je wat je wilt? Als je met grenzen en verlangens hebt geworsteld, zou ik je graag willen ondersteunen in het proces om je te verbinden met je lichaam en je wensen echt te voelen. Als je wél precies weet wat je wilt, fluister het dan in mijn oor - I was born to please. Ik ben toegewijd aan het eren van elk lichaam en elk verlangen. Je zult mij mezelf horen omschrijven als zeer responsief - ik wil horen wat je me vertelt en je geven waar je naar verlangt, of dat nu een goed gesprek is, een massage of een geladen seksuele ontmoeting.
Ik ben midden twintig, lang, slank en vol tatoeages. Het enige labeltje dat echt passend voelt, is 'queer'. Ik ben wie ik ben, zacht, stoer, vloeiend en expansief.
Wil je samen met mij op ontdekkingsreis? Ik zou je graag willen leren kennen."


Tatoeages: ja
Piercings: neus

Boekingen: 2 dagen van tevoren
Talen: Nederlands, Engels, Spaans


lokatie info: reist vanaf Amsterdam

FREYA


"Lieve vrouw,

Mijn naam is Freya (halverwege de 30), naar de Noorse godin van seksualiteit en wellust, magie en vurige strijd. Mijn uiterlijk is meer van een Griekse godin. Donkere halflange haren en diep donkere ogen, volle lippen en een zacht romig lijf. Ik voel me super vrouwelijk met mijn donker krullend schaamhaar en gladde zachte lippen. Ook mijn okselhaar laat ik zoals het is.
Ik wil mijn goddelijke vuur en magie met je delen. Vol, intens en rauw... Maar het mag ook zacht en langzaam en teder. Ik wil je laten voelen hoe fijn het is om aangeraakt te worden en hoe fijn het is om aan te raken. Om elkaars lijf te leren kennen en steeds een beetje intiemer te worden. Alles in jouw tempo.
In het dagelijks leven ben ik psychologe en ik kan goed luisteren. Ik ben gevoelig en stem af op waar jij behoefte aan hebt. Je bent welkom met alles van jou!
Ik ben redelijk vaardig in Nederlands met gebaren, dus ook als je doof of slechthorend bent, kun je bij mij terecht.
Ik hou van diepgang, intens voelen, goeie gesprekken, naakt zwemmen in de zee en dansen op blote voeten. Ik hou van het spel van verleiden en verleid worden. Het lijkt me heerlijk om elkaar te bekijken, mijn vingertoppen die zachtjes je nek strelen, jouw hand over mijn rug..."

Tatoeages: ja
Piercings: neus

Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels, gebarentaal 


lokatie info: reist vanaf Den Haag

BLISS


"Lieve lezeres, ik ben Bliss -- en daarmee weet je eigenlijk al genoeg ;-)

Jij bent hier belandt omdat je op zoek bent naar een ervaring en laat dat nou net zijn wat ik jou wil geven. Ik wil samen met jou al het mogelijke genot ontdekken dat onze lichamen te bieden hebben. Als je wilt, neem ik het voortouw, maar jouw initiatief is ook zeker welkom. Hoe dan ook zal het een dans zijn waar we samen van genieten, met alleen die stappen die voor ons allebei goed voelen.
Een tipje van de sluier: ik ben een nieuwsgierige & curvy biseksuele vrouw, met een warme persoonlijkheid en een ondeugende glimlach. Ik geniet van vele vormen van aanraking en ben dol op het geven van massages. Mijn aanraking kan zacht, stevig of ergens daar tussenin zijn. Ik geniet van jouw genot en ik kijk er nu al naar uit om all jouw geheime plekjes te ontdekken. Iedereen verdient het om te kunnen genieten van hun lichaam en als ik daar onderdeel van mag zijn, des te beter.

Tot slot is het misschien fijn om te weten dat ik ervaring heb met veel verschillende vormen en lichamen, en ook met verschillende soorten neurodiversiteit. Ik luister graag naar wat JIJ nodig hebt om je (meer) op je gemak te voelen en zal altijd mijn best doen om daarnaar te handelen"


Tatoeages: ja
Piercings: nee

Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels

lokatie info: reist vanaf Leiden

SKY

"Mijn naam is Sky en dat is niet zomaar.
Mijn naam staat voor de lucht en de wolken waarin ik samen met jou wil verdwijnen, om nieuwe hoogtepunten te bereiken. Het creëren van een veilige bubbel waarin we vertrouwen opbouwen en onszelf kunnen zijn is voor mij een prioriteit. Aangezien ik zowel een gever als ontvanger ben, is er alle ruimte om onze dynamiek te onderzoeken.

Ik ben opgegroeid in een familie van Oost-Europese afkomst, waarin "wat zullen mensen denken" het grootste onderwerp van de dag was. Door de jaren heen heb ik veel geïnvesteerd in mezelf en het doorbreken van alle hokjes. Daar ben ik trots op.

Ik ben queer en ik val graag op. Met mijn flamboyante bloesjes in diepe kleuren paradeer ik tegenwoordig als een pauw door de wereld. Mijn uitstraling is stoer, maar warm. Ik hou van lachen, dansen en ik ga op een bewuste, maar speelse manier met het leven om.

Nieuwsgierigheid en levenslust zijn mijn kerneigenschappen. Ik verdwijn graag in het landschap van jouw lichaam en zoek diepte in onze gesprekken.

Ik ben midden twintig, van gemiddelde lengte en slank, maar sportief gebouwd. Mijn tattoos vormen een kunstwerk op mijn lichaam. Wil je het bezichtigen?"

Tatoeages: ja
Piercings: nee

Boekingen: 6 uur van tevoren
Talen: Nederlands, Engels, Pools


lokatie info: reist vanaf Amsterdam


MILA"Dag lieve dame,


Mag ik jou leren kennen?

De meeste mensen zullen mij omschrijven als een sexy, creatieve, intelligente, spontane dame met een vrolijke, speelse energie.
Ik ben een blonde slanke vrouw van begin twintig. Mijn kleren zijn stoer en feminien met een alternatieve tint.

Op het moment studeer ik aan de kunstschool. In het dagelijks leven ga ik graag naar salsa avonden, het theater en zing ik, ook hang ik regelmatig in doeken in de lucht wanneer ik Aerial Silks beoefen.

Zullen wij samen een seksuele spanning opbouwen tijdens een heerlijk diner, daarna samen in een heerlijk bad gaan, elkaar inzepen terwijl we diepzinnige gesprekken voeren en dan het bed in duiken? Of gaan we samen koken, waarna we de muziek aan zetten en samen gaan dansen terwijl we elkaar zachtjes aanraken, aankijken en onze neuzen bijna raken? Jij mag het zeggen ;). Houden we het “rustig” of laten we onszelf volledig gaan. Zullen we ons opdoffen voordat we elkaar zien of houden we het lekker casual? Jij mag het allemaal zeggen. Ik voel me net zo sexy in lingerie als in comfortabel ondergoed, dus vertel jij me waarin je mij wilt zien;)

Ik ben een switch. Ik kan de leiding nemen en dominant zijn, maar vind het even leuk wanneer jij dat doet. Bij mij kan je de oordelen van de buitenwereld even loslaten en volledig jezelf zijn. Ik wil weten waar je naar verlangt en samen jouw fantasieën waar maken. Ook als je seks en intimiteit nog moeilijk vindt kan je bij mij terecht.

Iets om rekening mee te houden, is dat ik vaginisme heb. Wat bij mij inhoudt dat het aan het moment ligt waar mijn grenzen liggen.

Ik hoop je snel te zien en samen mooie avonturen te beleven :)"


Tatoeages: ja (1 kleine)
Piercings: ja (navelpiercing)
Boekingen: 1 dag van tevoren
Talen: Nederlands, Engels

lokatie info: reist vanaf Amsterdam

LENA


"Hallo mooie vrouw,

Vertel me, waar verlang je naar?
Mijn naam is Lena en ik ben begin 30, heb lang blond haar en ben hoog opgeleid.Ik heb een passie voor de wetenschap en houd van klussen in mijn vrije tijd.
Mijn lichaam is licht gespierd maar zacht en straalt een mix van zowel masculiene als feminiene energie uit.

Ik houd van diepzinnige gesprekken.

Vertel mij wat je bezighoudt en waar je van droomt. Tijdens onze ontmoeting zal ik volledig toegespitst zijn op het vervullen van jouw intieme wensen. Ook zal ik alles doen om je op je gemak te stellen en je een onvergetelijke tijd te bezorgen.

Van nature ben ik zowel openminded als down-to-earth. Ik vind dan ook niets raar of gek, je kunt bij mij alles kwijt. Verder ben ik empathisch ingesteld en zal ik proberen zo goed mogelijk jouw grenzen aan te voelen.

Laten we samen op jouw tempo het avontuur aangaan. Ik neem graag het voortouw, maar ik vind het ook leuk om de controle uit handen te geven en jou te volgen. Zacht, hard, teder, ruw of liever iets daartussenin?Jij mag het zeggen.
Ook geef ik graag massages, zullen we daar mee beginnen?

Ik kijk uit naar onze ontmoeting,
tot snel"


Tattoos: Nee

Piercings: Nee

Talen: Nederlands, Engels

Reserveringen: 6 uur van tevoren


Locatiegegevens: reist vanuit Utrecht