CONTACT ?

Contact maken vind je misschien wel spannend of zelfs eng. Dat begrijp ik helemaal. Daar ben je niet de enige in, kan ik je verzekeren. Zoiets doe je niet dagelijks en heb je wellicht nog nooit gedaan. Helemaal geen punt. Ik ben degene die de telefoon opneemt, dus je krijgt mij aan de lijn en ik snap je spanning.

Met bellen (niet anoniem) heb je meteen antwoord op je vragen.
Als je besluit dit via WhatsApp/sms/mail/dm/fb te doen, zou je een berichtje terug kunnen krijgen op een, voor jou misschien, minder gelukkig moment.


Concrete afspraken gaan telefonisch,
met je nummerherkenning aan


telefonisch/SMS/WhatsApp/Signal:
dagelijks van 9.00 tot 21.00 :
+31 6-29523423
niet anoniem


mail: 

destoutevrouw@gmail.com (let op: antwoordmail kan in spambox binnenkomen/ reply could be marked as spam)


info@destoutevrouw.nl


Twitter:
  @deStouteVrouw
FB
:de stoute vrouw


Adres: Postbus 168
              2270 AD Voorburg
 
 

 

 

 

E-mailen
Bellen
Info